Servicii și facilități

Serviciile noastre

Situat pe marginea lacului Murighiol, resortul nostru dispune de 95 de camere duble, 9 apartamente și 16 bungalow-uri decorate în stil modern, oferind o evadare răcoritoare din viața de zi cu zi. Fie pentru afaceri, fie pentru plăcere și relaxare, Puflene Resort combină intimitatea unui hotel din inima Deltei Dunării cu serviciile de lux care să răspundă tuturor nevoilor și confortului dumneavoastră.

Previous
Next

Restaurant

Puflene Resort dispune de un restaurant cu o capacitate de 250 locuri, iar bucătăria este pregătită să execute preparate clasice și locale pentru toate gusturile. De asemenea, la dispoziția oaspeților noștri se află mai multe baruri și terase care prin specificul lor satisfac cele mai exigente așteptări.

Previous
Next

Centrul de conferințe

Previous
Next
Previous
Next

Piscină

Previous
Next

Loc de joacă

Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next

Excursii cu barca

Puflene Resort vă poate pune la dispoziție inclusiv excursii în Delta Dunării pe următoarele trasee:

Excursie de 2h cu nave mici de agrement Vezi detalii

Excursie de 6h la Pădurea Letea Vezi detalii

Excursie de 6h la Sulina Vezi detalii

Pescuit

Resortul nostru vă pune la dispoziție locuri ferite și liniștite pe malul lacului Murighiol unde să vă puteți bucura de pescuit, unul dintre cele mai relaxante sporturi și, desigur, o activitate specifică Deltei Dunării.

Previous
Next

Plimbări în aer liber

Puflene Resort este locul ideal pentru a vă pierde în inima naturii. Cu peisaje pitoreși, nopți senine, apusuri spectaculoase și priveliștile care vă taie răsuflarea veți putea petrece clipe de neuitat împreună cu cei dragi.

Facilități

Wifi gratuit

Înțelegem nevoile oaspeților noștri, de aceea oferim unul dintre cele mai importante servicii, Wifi-ul. Rămâi fericit. Rămâi conectat cu noi!

Parcare

Locația noastră pune la dispoziție o parcare de 200 de locuri (în limita locurilor disponibile). Parcarea este supravegheata 24/7 atât video, cât și de paznic.

Mic dejun

Începeți ziua cu un mic dejun bogat și echilibrat, în conformitate cu selecția noastră de restaurant pentru mic dejun tip bufet! Beneficiați de mic dejun inclus în tarif!

Terenuri de sport

Terenurile noastre în aer liber sunt locul perfect pentru a vă menține în formă și sănătoși. Beneficiați de acces gratuit la terenurile de sport odată cu rezervarea unei camere.

Beach Bar

Vă așteptăm la barul de lângă piscina resortului nostru cu băuturi răcoritoare, cocktail-uri delicioase sau o cafea pentru diminețile plăcute de vară.

Salon pentru evenimente

Fie că este vorba despre o nuntă, fie o gală tematică, Puflene Resort vă stă la dispoziție atât cu salonul situat pe marginea lacului Murighiol, cât și cu organizarea evenimentului.

Capelă

Pe aleea retrasă de lângă piscină regăsiți capela noastră ideală atât pentru o cununie religioasă, cât și pentru momente de liniște, armonie și meditație.