Despre noi

Cine suntem?

Posibilitățile de relaxare sunt multiple și răspund celor mai exigente cerințe. Acest proiect este rezultatul pasiunii și al perseverenței, într-un peisaj de basm desfășurat pe o suprafață de peste 10 ha. Puflene Resort din Murighiol este noul etalon al ospitalității din Delta Dunării.

Realizat pe marginea lacului, într-un decor natural unic, Puflene Resort este destinația perfectă pentru o vacanță de neuitat, fie că sunteți împreună cu familia, fie cu prietenii, bunul gust, rafinamentul și eleganța vă vor surprinde la fiecare pas.

Oază unică în Delta Dunării, Puflene Resort este noul concept turistic destinat celor care doresc o evadare din cotidian și apreciază îmbinarea dintre frumusețea naturii , confort la cele mai înalte standarde și servicii de înaltă ținută profesională.

De ce ar veni turiștii la Puflene Resort?


Detalii

Excursia la Sulina se desfășoară cu nave mici de agrement păstrând normele privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

Turiștii vor avea la dispoziție 2 ore pentru a vizita “Capitala Piraților”, orașul Sulina.

Preț excursie: 200 lei / persoană (taxa ARBDD inclusă)


Traseu

Detalii

Excursia la Sfântu Gheorghe se desfășoară cu nave mici de agrement păstrând normele privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

Preț excursie: 200 lei / persoană (taxa ARBDD inclusă)


Traseu

Detalii

Excursia la Pădurea Caraorman se desfășoară cu nave mici de agrement păstrând normele privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

Preț excursie: 200 lei / persoană (taxa ARBDD inclusă)

Vizitarea de 2.5 h în Pădurea Caraorman se va face cu mașini de teren locale + ghid.

Tarif ghid + transport – 25 lei / persoană se achită local

Taxa de intrare în pădure – 5 lei / persoană se achită local


Traseu


Detalii

Excursia la Pădurea Letea se desfășoară cu nave mici de agrement păstrând normele privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

Preț excursie: 230 lei / persoană (taxa ARBDD inclusă)

Vizitarea de 2.5 h în Pădurea Letea se va face cu mașini de teren locale + ghid.

Tarif ghid + transport – 20 lei / persoană se achită local

Taxa de intrare în pădure – 5 lei / persoană se achită local


Traseu


Detalii

Excursia pe lacuri se desfășoară cu nave mici de agrement păstrând normele privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

Preț excursie: 80 lei / persoană (taxa ARBDD inclusă)


Traseu               Canal Uzlina