Restaurantul nostru libanez

Dacă pentru următoarea dumneavoastră vacanță aveți în plan să încercați lucruri noi, Puflene Resort vine în întâmpinarea oaspeților săi cu preparate alese din bucătăria arăbească. Diversitatea și originalitatea preparatelor, alături de atmosfera liniștită din Delta Dunării vă vor surprinde plăcut!

„Bucătăria libaneză este o bucătărie a soarelui și o bucătărie din inimă”. Culorile sale reflectă cele 1001 de peisaje însorite, iar diversitatea ei evocă generozitatea și ospitalitatea abundentă libaneze. Gastronomia libaneză este un amestec bogat de ingrediente proaspete, cum ar fi ulei de măsline, ierburi, condimente, legume, precum și produse lactate, cereale, pește și carne.

Felurile principale variază de la o mare varietate de pește și carne preparate de obicei pe grătarul cu cărbune. Bucătăria de familie oferă o gamă largă de feluri de mâncare, cum ar fi tocane făcute în multe forme și servite de obicei cu orez.


Detalii

Excursia la Sulina se desfășoară cu nave mici de agrement păstrând normele privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

Turiștii vor avea la dispoziție 2 ore pentru a vizita “Capitala Piraților”, orașul Sulina.

Preț excursie: 200 lei / persoană (taxa ARBDD inclusă)


Traseu

Detalii

Excursia la Sfântu Gheorghe se desfășoară cu nave mici de agrement păstrând normele privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

Preț excursie: 200 lei / persoană (taxa ARBDD inclusă)


Traseu

Detalii

Excursia la Pădurea Caraorman se desfășoară cu nave mici de agrement păstrând normele privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

Preț excursie: 200 lei / persoană (taxa ARBDD inclusă)

Vizitarea de 2.5 h în Pădurea Caraorman se va face cu mașini de teren locale + ghid.

Tarif ghid + transport – 25 lei / persoană se achită local

Taxa de intrare în pădure – 5 lei / persoană se achită local


Traseu


Detalii

Excursia la Pădurea Letea se desfășoară cu nave mici de agrement păstrând normele privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

Preț excursie: 230 lei / persoană (taxa ARBDD inclusă)

Vizitarea de 2.5 h în Pădurea Letea se va face cu mașini de teren locale + ghid.

Tarif ghid + transport – 20 lei / persoană se achită local

Taxa de intrare în pădure – 5 lei / persoană se achită local


Traseu


Detalii

Excursia pe lacuri se desfășoară cu nave mici de agrement păstrând normele privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

Preț excursie: 80 lei / persoană (taxa ARBDD inclusă)


Traseu               Canal Uzlina